Ritma Blog : Kurumsal Yazılım Çözümleri

 Ana Sayfa / Blog / Blog İçerik Listesi

Business Channel Perspektif programındaydık.

Kurucu Yöneticimiz Selim Ünüvar, Perspektif programının konuğuydu. Yazılım sektörü, yazılımcı olmak isteyen mühendis adaylarla ilgili genel değerlendirmelerde bulundu. Özetle Ritma'dan bahsetti. ... « Devamını oku »

Kale Çelik Eşya, aramıza hoş geldin.

CRM ve Teklif Yönetimi alanında Kale Kilit ile 10 yıldır çalışıyoruz. Şimdi sistemi kullanan Kale Kilit, Dış Ticaret çalışanlarına Kale Çelik Eşya biriminin personeli'de eklendi. KALE Grubuna ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizim için mutluluk, müşterilerimizin sıkı bir partneri olmak ve birlikte büyümek. ... « Devamını oku »

Özçelik Makina, CRM yazılımı ile Amerika'da

Makina sektöründe 35 yılı aşan üretim tecrübesi ile sektörün öncü firmalarından Özçelik Makina, satış pazarlama süreçleri, sipariş ile üretim arasındaki planlama aşamalarında Ritma FLEX İş Yönetim Platformunu kullanılıyor. Sistem sayesinde Merkez Fabrika ile Amerika ofisi arasında iş koordinasyonu sağlanıyor. ... « Devamını oku »

Daf Enerji , RitmaFLEX CRM yorumları

Daf Enerji ile 2015 yılından bu yana çalışıyoruz. Proje - servis ve satış departmanlarının müşteri bilgilerine hakim olması ile başlayan yolculuk, proje takibi ve özel raporlamalar ile devam etti. Bizde çalışmalarımız hakkında yorumlarını almak istedik. Grup müdürü Özer Çiçek, Ritma Flex CRM Yazılımımız ile ilgili yorumlarını paylaştı. ... « Devamını oku »

Hoşgeldin 2020

Yeni bir yıla başlamak ne güzel :) Yeni bir okuma, yeni bir sayfa, yeniden başlamak. Şöyle bir bakınca 2019 la birlikte Bilişim Vadisinde 2. Yılımızı dolduruyoruz. Burası Türkiye’nin Bilişim üssü olmayı hedefleyen büyük bir teknoloji kampüsü. Buradan güzel bir sinerji oluşacak. Hiç şüphesiz hızlanmamız gerek. 
 ... « Devamını oku »

2019 Yerli üretim yılı olsun.

Merhaba 2019, merhaba dünya :) Bir yıl boyunca anladık, anlaştık, tartıştık, yazdık, bozduk, hataları ayıkladık, yeniledik, güzelleştirdik. Yeni yılda yine daha iyisi için, yeni çözümler için, bu sefer çok daha kıvamını bulması için yeni fikirler, sağlam yorumlar ve güncel teknoloji eşliğinde yazmaya devam edeceğiz. ... « Devamını oku »

Ritma Yazılım Şirketi Yeni Tanıtım Filmi

Ritma hakkında keyifli bir çekim çalışması yaptık. Bu sefer herkes eteğindeki taşları döktü :) ... « Devamını oku »

Kale Kilit, CRM ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Kale Kilit 2010 yılında Ritma Teklif Yönetimi ile müşterimiz olmuştu. 2014 yılında sistemi Ritma Flex ile Online Teklif Yönetimine taşıdık. Şimdi müşteri görüşü zamanı. ... « Devamını oku »

ASTEL , Crm ve Satınalma projesi tamamlandı.

Madem CRM müşteriye özel davranabilmek demek o halde neden yazılımlarda müşteriye özel olmasın. ASTEL için CRM modüllerimizi bütünleşik bir satınalma operasyonu ile bir arada sunuyoruz. ... « Devamını oku »

Referans Kimya, 6 yıl sonra yine Ritma dedi.

2010 yılında Ritma Teklif Programını tercih ederek müşterimiz olan Referans Kimya, 2016 ile birlikte Online Teklif Yönetimi'ne geçiş yaptı. ... « Devamını oku »