Ritma Blog : Ritma Haberler

 Ana Sayfa / Blog / Ritma Haberler

Özçelik Makina, CRM yazılımı ile Amerika'da

Yazılım devreye alma ve eğitim çalışmalarımız başladı. Ritma flex, orta ve büyük ölçekli firmalarda zengin modüler yapısı ile öne çıkıyor. Sadece satış ve pazarlama birimi için değil , şirketteki tüm departmanları ortak bir çalışma platformunda buluşturuyor.

İşler büyürken verimliliği sağlamak ve kontrolü kaybetmemek isteyen firmalar için Ritma FLEX güçlü bir sistematik sağlıyor. Sosyal medya tadında kullanım konforu, esnek ekran düzenleyicisi, detaylı yetki mekanizması , kurum içi mesajlaşma, uyarı ve bildirim mekanizması, iş duvarı ve yorumlaşma gibi bir çok yetenekli özellik, Ritma FLEX'i güçlü ve ihtiyaçlara tam yanıt sunan bir platform haline getirdi.

Özçelik Makina'nın katılımı ile makine sektöründe yaygınlaşmaya devam ediyoruz. Yakın dönemde Uğur Makina, Tekser Makina, Duro Makina, Al-iş makina, Norm Makina gibi firmalar CRM ve ERP yazılımı tarafında referanslarımız arasına katılmıştı.

Yazar Hakkında
Merve Deniz - Müşteri Destek Sorumlusu Merve Deniz
Turizm Sektöründeki kısa yolculuğundan sonra kendisini çok sevdiği bilişim sektöründe buldu. Ritma Teknoloji'de müşteri ile başarı hikayeleri yazmak için hep destek, tam destek halinde çalışıyor.
Yorumlar
Yorum Yazın

Yorumunuz başarı ile eklendi.
Onaylandıktan sonra sayfamızda görünecektir.