Ritma FLEX Online CRM+
Projelerinizdeki yanılma paylarını iki ileri bir geri giden yolculuklarınızı minimuma indiriyor, dışarıdan bir gözle bakarak projelerinizin tasarımıyla yazılımıyla güçlü algılanılmasını ve çıkan işlerin müşterileriniz tarafından çok sevilmesini sağlıyoruz. ... « Devamını oku »
Birinci FAZ da yanıt bekleyen önemli sorularımız ve başarılı bir iş yazılımı için olması gerekenleri 15 yıllık müşteri ve yazılım deneyimiz ile aşağıdaki gibi özetlemeye çalıştık ... « Devamını oku »
Yöneticiler her zaman köklü sistem değişikliğine mesafeli yaklaşırlar. Zaten yürüyen bir iş akışı vardır ve kendi seçtikleri yöntemler ile başarıya ulaşma alışkanlıkları var. ... « Devamını oku »
Sorunları, ihtiyaçları analiz etmek, verimli çözümü inşa etmek üzere yıllar boyunca yazdık, çizdik, keşfettik. Bir fikrin projeye ürüne kavuşabilmesi ile ilgili çetin serüvenlerimiz oldu. Mühendisin, tasarımcının, saha ekibinin, tüm çalışanların eforunu boşa çıkaran bir çok deneyim yaşadık. ... « Devamını oku »
Yazılım almak başka satın almalara benzemiyor. Başka satın almalar şirketler için daha sık tekrar ettiğinden, geleneksel ürün alımları konusunda karar vericiler tecrübeli konu yazılıma gelince her zaman tekrar etmeyen ve yorumlanması derinlemesine bilgi gerektiren bir tedarik süreci var. ... « Devamını oku »
15 yıla yakın zamandır RİTMA'da yazılım üretimi üzerine çalışıyoruz. Geçirdiğimiz bu uzun ve keyifli yolculukta kafamın bir tarafında sürekli canlı olan bir soruyu bu yazıda kaleme almaya çalışacağım. Soru şu : "Olmuş mu ? " Bu yazılım "Kullanışlı", "Kolay", "Basit" olmuş mu ? ... « Devamını oku »
Özel yazılım geliştirme konusunda mutsuz müşteri hikâyeleri çok fazla. Yazılım firması ile yatırımcının harcadığı büyük mesai sonrası ortaya kocaman bir hayal kırıklığı çıkabiliyor. Kullanılmaktan vazgeçilen, ihtiyacı tam karşılamadığı ortaya çıkan, geliştirilmeye kapalı ve bir şekilde hedeflenen sonuçtan uzak işler ... ... « Devamını oku »
Türkiye Odalar ve Borsalar Biriliğinde düzenlenen "Bilişim Sektörü Buluşması" toplantısına katıldık. Yazılım üreten işletmelerin, Sanayici kapsamına alınması ile ilgili detaylar konuşuldu. Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Üretim Reform Paketi kapsamında Temmuz 2017 itibariyle yürürlüğe giren düzenlemeleri anlattı. ... « Devamını oku »
Bir çok ürün ve hizmet satışa sunulurken yazılım satışındakine benzer bir , “Satış Toplantısı” üzerinden geçilmiyor. Lüks bir ev veya otomobil alırken dahi yazılım satış toplantısı kadar detaylı bir görüşme yapılmıyor. Kimi zaman küçük ölçekli bir yazılım paketinde bile satış toplantısı bakanlar kurulu toplantısından daha uzun sürebiliyor. ... « Devamını oku »
İş yapma alışkanlığını bilgisayar destekli hale getirmemiş yöneticiler ve çalışanlar için yazılıma para harcamak, doğal bir içgüdü ile hazmı zorlaştırıyor ve tüketici davranışını ele alan öğretilere uymuyor. ... « Devamını oku »