Ritma Blog : E-Ticaret

 Ana Sayfa / Blog / E-Ticaret

Karel Bayi Yönetim - Servis ve B2B Proje

Projenin birinci fazında 300 den fazla bayinin Merkez ile arasında, Konsinye Takibin- Ürün İade süreçleri ve Arıza Tamir departmanına ulaşan iş akışını yönetiyoruz. Teklifler , tamamlanan işler , Kargoya ulaşanlar , zaman kontrolleri derken bir sürü detayı online sistem üzerinden yüzlerce kullanıcıya açıyoruz. 

B2B Portal Online Sipariş Hattı

Projenin ikinci aşamasında bayilerin merkez üzerinden online sipariş geçebilmelerini sağlayacağız. Bayiler kendi cari hareketlerini görecek , Kredi kartı ve ödeme seçenekleri  ile tahsilat akışını hızlandıracağız. Kampanya kurguları üzerinden avantajlar sunaacağız. Bilginin KAREL Ailesi içersinde maksimum iletişim ve maksimum faydaa dönüşmesi için sıkı çalışıyoruz , ekran ekran çözüm üretiyoruz. 

KAREL tarafında bu kadar detaylı bir projede motivasyonumuzu hep pozitifte tutan, işi doğru tarifleyen, başta Baki Bey olmak üzere Jale Hanım, İbrahim bey ve İzzet bey'e içten teşekkürler.  

Yazar Hakkında
Gizem Koççu - Endüstri Mühendisi İş Analisti Gizem Koççu
İşi yorumlamayı, işin akışını en verimli hatta çevirmeyi ve sıkı takip etmeyi iyi biliyor. Yazılım çözümü ile müşterinin ihtiyaçları arasında köprü olmak onun görevi.
Yorumlar
Yorum Yazın

Yorumunuz başarı ile eklendi.
Onaylandıktan sonra sayfamızda görünecektir.